4 august 2017

Asociația de Istorie Balcanică



Înscrierea ca membru al Asociației de Istorie Balcanică se face pe bază de cerere individuală către Președinte. Poate deveni membru al AIB orice persoană fizică, din țară sau din străinătate, care aderă la prezentul Statut şi la obiectivele AIB, şi ale cărei preocupări s-au concretizat prin publicarea în orice formă, a unor lucrari de specialitate în domeniul istoriei. Prin lucrări de specialitate se înțeleg studii, cărți, traduceri, CD-uri și filme pe teme care au sau nu conținut științific. Pot deveni membri și persoanele care sprijină şi promovează activitatea AIB.
Calitatea de membru poate fi dobândită prin manifestarea în mod expres a acestei dorinţe sub forma unei cereri individuale către Președinte, însoțită de recomandarea unui membru al AIB și un curriculum vitae în care să existe o listă a publicaţiilor. Cererea de aderare se aprobă după verificarea condiţiilor cerute de Statut, de către Adunarea Generală.
Pentru a deveni membru al AIB vă rugăm să completați cererea de mai jos, pe care este necesar s-o expediați prin e-mail la adresa terra_mater_2007@yahoo.com, alături de CV, recomandare și dovada plății cotizației de membru: Formular adeziune AIB (docx), Formular adeziune AIB (pdf). Achitarea cotizației va fi urmată de eliberarea unei adeverințe doveditoare. În cazul în care cererea este respinsă de Adunarea Generală, solicitantului i se va returna suma achitată.
Cotizaţiile AIB sunt următoarele:
a) 60 lei/an pentru cadrele universitare și cercetători (echivalente);
b) 50 lei/an pentru arhiviști, muzeografi, bibliotecari și alți specialiști în domeniul istoriei;
c) 40 lei/an pentru cadrele didactice din învățământul preuniversitar și pentru cei interesați de domeniul istoriei;
d) 30 lei/an pentru doctoranzi, masteranzi și studenți în istorie.
Plata cotizației se realizează fie direct către Secretarul Trezorier, fie prin transfer bancar în contul deschis pe numele Asociației. Vă rugăm să specificaţi la depunere menţiunea “cotizaţie anuală AIB” pentru a identifica obiectul plăţii Dvs.
Cotizaţia anuală poate fi achitată în contul:
Denumire organizaţie: Asociaţia de Istorie Balcanică (AIB)
Codul de identificare fiscală (CIF): 37724312
BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ S.A.
Cod IBAN: RO53RNCB0066154996360001
Valută: LEI

sursa: https://www.balkan-history.com/adeziune/ (site accesat pe 4 august 2017)

Niciun comentariu: